MODEL Mandy

 • 3.413.02
MODEL Mandy
MODEL Mandy
MODEL Mandy
MODEL Mandy
  • Voor eigen inlegzolen
  • Stretch inzetten aan de zijkanten
  • Geven de tenen meer ruimte!
 • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 99,95 € 159,95 (37,51% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 99,95 € 159,95 (37,51% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Chique nappaleren veterschoenen met modieus vilt aan de rand en de tong en met een geheim: onzichtbare elastische zij-inzetten geven de tenen meer ruimte! Voering van Dry Clim microvezel, uitneembaar voetbed. Flexibele Infinity-zool van PU.

Extra comfort door elastische inzetten! Zachte rekzones van stretch materiaal zijn bij voetklachten vaak de verlichtende oplossing. Ideaal bij o.a. Hallux-Valgus. Het flexibele materiaal past zich optimaal aan de voet aan.

Elastische inzetten: Zachte rekzones van stretch materiaal zijn bij voetklachten. Ideaal bij o.a. Hallux Valgus.

Infinity-zool voor het afrollen: De naam zegt het al: eindeloos comfortabel! De exclusieve zool is van hoogwaardig rubber, flexibel en tegelijk goed steunend door de stabiele kern. Met afgeschuinde uiteinden en dwarse ribbels om af te rollen, antislip door opgeruwd loopvlak en een uitneembaar voetbed geschikt voor eigen inlegzolen – tot het kleinste detail doordacht!

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Dry Clim micro-vezel: Is zacht voor de blote voet en zorgt voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed