MODEL Kaete

 • 3.448.00
MODEL Kaete
MODEL Kaete
MODEL Kaete
MODEL Kaete
  • Voor eigen inlegzolen
  • Milieuvriendelijk design
  • Super comfortabele sneaker
 • Voor eigen inlegzolen
€ 50,00 € 139,95 (64,27% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 50,00 € 139,95 (64,27% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Trendsetter voor milieubewuste vrouwen: gerecycled PET-kunststof wordt tot garen gesponnen en tot een super comfortabele sneaker omgevormd! Flexibel verwerkt, voering van actief ademend Dry Clim-microvezel. Met uitneembaar voetbed en Explorer-zool II van verend PU van compact TPU.

Sport-weefsel van PET: Het flexibele weefsel van gerecycled PET kunststof is sterk, ademend – en draagt bij aan de vermindering van plastic afval!

Dry Clim micro-vezel: Is zacht voor de blote voet en zorgt voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

HELVESKO Explorer II zool: Nieuwe technologie! 2 componenten zool gemaakt van TPU. Licht kurken voetbed met latexschuim. Het Explorer voetbed is geoptimaliseerd voor u! Met een nieuwe materiaal samenstelling biedt de Explorer zool II inlegzool een nog betere demping.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed