MODEL Fana

 • 6.633.16
MODEL Fana
MODEL Fana
MODEL Fana
MODEL Fana
MODEL Fana
  • Voor eigen inlegzolen
  • Luxe sneaker in fantasie print
  • Aan de voet flexibel en zacht
 • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 169,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 169,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Luxe sneaker van mooi effectleer met gaatjespatroon. Aan de voet flexibel en zacht, aan de tong en rand gepolsterd, geheel met leer gevoerd. De sensitiv-zool is van PU, een schokdemper met uitneembaar voetbed met dubbele inlegzool.

HELVESKO Sensitiv-inlegzool: De zachte probleemoplossers voor gevoelige voeten: Sensitiv-inlegzool. Deze dubbele inlegzool zorgt voor dubbel comfort! Draag het voetbed 1 plus onderlaag 2 voor dubbel comfort, of zonder onderlaag voor meer ruimte in de schoen.

Expert voor comfort! De sensitiv-zool is speciaal voor gevoelige voeten ontwikkeld. Hij is breed, geeft minder druk, steunt gewrichten, tegelijk bevordert hij het afrollen. Het uitneembare voetbed dempt twee keer zo goed, zonder dubbele inlegzool is er meer ruimte in de schoen.

Luchtdoorlatend: Leer met een perforatie laat je voeten ademen! Omdat het de verfrissende lucht- en vochtbalans mogelijk maakt zoals een airconditioner. Door de zorgvuldige perforatie wordt het leer nog flexibeler - en het fijne patroon blijft tijdloos modieus!

Zacht gepolsterd: daar waar de schoen ondersteunt, is hij voorzien van zachte polstering, aan de tong en rand gepolsterd.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: wit
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 38, 39, 40, 41, 42
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed