MODEL Ascona

 • 8.243.08
MODEL Ascona
MODEL Ascona
MODEL Ascona
MODEL Ascona
MODEL Ascona
MODEL Ascona
MODEL Ascona
  • Voor eigen inlegzolen
  • Vlotte sneakermode!
  • Dempend en modieus afrollen
 • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 189,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 189,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Rond de voet lucht door de meshinzetten in het leer en de demping door de polstering van de air-flexzool. Met gepolsterde hiel, textiel voering en een uitneembaar voetbed.

Dempende luchtgaatjes. Met de elastische air-flexzool kunt u modieus afrollen. Holle lucht kanaaltjes vangen elke stap perfect op.

HELVESKO air-flex-zool: Actueel zoolontwerp met functionele luchtkanalen in de zool: dempend en decoratief. Gemaakt van flexibel lichtgewicht TPU met uitneembaar voetbed.

Lopen op lucht: Dat gebeurt door de nieuwe air-flex-zool! Een sportieve schokdemping met luchtkanaaltjes als vering en een lichte en natuurlijk brede pasvorm.

Luchtdoorlatend: Leer met een perforatie laat je voeten ademen! Omdat het de verfrissende lucht- en vochtbalans mogelijk maakt zoals een airconditioner. Door de zorgvuldige perforatie wordt het leer nog flexibeler - en het fijne patroon blijft tijdloos modieus!

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed