MODEL Caren

 • 5.849.08
MODEL Caren
MODEL Caren
MODEL Caren
MODEL Caren
  • Mocassin met luchtige perforatie
  • Comfortabele lieveling

Kleur:

Maat:

€ 129,95 € 159,95 (18,76% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 129,95 € 159,95 (18,76% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Mocassin met luchtige perforatie, geeft steun door de vetersluiting en is zacht voor blote voeten. Van nappaleer met meegevende handnaad. Geweldige uitvoering met leren voering, hielpolstering en binnenzool van geitenleer met polstering. Zachte zool van licht TPU.

Luchtig voetklimaat! Door het geperforeerde leer kan vocht nog beter verdampen en de voeten krijgen frisse lucht. Bovenleer en leren voering worden samen geperforeerd, zo wordt het luchtige patroon stabiel en stevig.

De flexibele handnaad: De traditionele handnaad is hoogwaardige Luchtdoorlatend: Leer met een perforatie laat je voeten ademen! Omdat het de verfrissende lucht- en vochtbalans mogelijk maakt zoals een airconditioner. Door de zorgvuldige perforatie wordt het leer nog flexibeler - en het fijne patroon blijft tijdloos modieus!

Handgenaaide mocassin: Een kenmerkende klassieke schoenmakerskunst! Steek voor steek handgenaaid daardoor flexibel, bijzonder duurzaam en decoratief.

HELVESKO verende zool: Aangenaam voor de rug en gewrichten, lichtgewicht TPU zool met balpolstering en demping. Groeven profiel voor afwikkeling. De zachte zool met luchtkussentjes zorgt voor het gevoel van lopen op zacht mos!

Lopen als op zacht mos. De lichtgewicht, vrouwelijke zachte zool met polstering geeft mee bij elke stap. Met luchtkamers voor een zachte demping en een groevenprofiel voor het afrollen.Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor diabetes, Voor hallux valgus, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed