MODEL Tya

 • 4.871.08
MODEL Tya
MODEL Tya
MODEL Tya
MODEL Tya
MODEL Tya
MODEL Tya
  • Voor eigen inlegzolen
  • Lopen met een vrij gevoel!
  • Een combinatie van suède en textiel.
 • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 159,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 159,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

De flexibele free-style-zool van licht PU past perfect bij sportieve mode. Een combinatie van suède en textiel. Gevoerd met microvezel, ook als bekleding op het uitneembare voetbed. Vetersluiting en de gepolsterde rand geven zachte steun, het noppenprofiel zorgt voor grip bij het afrollen.

Buigzaam en vederlicht! De jonge free-style zolen van Intersko zijn er nu ook in een zomeruitvoering! Licht en zacht voor een luchtig gevoel en een noppenprofiel voor een geweldige grip.

Vederlicht: Zo licht als op wolken! U vergeet bijna dat u ze aan heeft.

Helvesko Free-Style-zool: Afrollen als op blote voeten! Holle noppen zorgen er voor dat de Free-Style-zool grip en vering geeft: een super flexibele, afgeschuinde zool met middensteun om de voet goed af te wikkelen. De flexibele Free-Style zool zorgt voor grip en vering. Bewegingsvrijheid naar het voorbeeld van de natuur!

Helvesko Free-Style-zool: De jonge Free-Style zolen van Intersko zijn er nu ook in een zomeruitvoering! Licht en zacht voor een luchtig gevoel en een noppenprofiel voor een geweldige grip.

Microvezel: is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed