MODEL Stinne Air Elk

 • 1.817.07
MODEL Stinne Air Elk
MODEL Stinne Air Elk
MODEL Stinne Air Elk
MODEL Stinne Air Elk
MODEL Stinne Air Elk
MODEL Stinne Air Elk
  • Van zacht ongevoerd elandleder
  • Flexibel en lichtgewicht

Kleur:

Maat:

€ 149,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 149,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Een lichtgewicht van puur, ongevoerd elandenleer met gaatjespatroon. Super flexibel aan de voet door de strobelmaakwijze en de lichte zool van PU.

Met elandleer lopen als op blote voeten. Daar kunnen uw voeten niet genoeg van krijgen! Het leer is zacht, elastisch en ademend. Het gevoel van vrijheid wordt aangevuld door de dunne lichte zool van flexibel PU.

Elandleder: onvergelijkbaar zacht. Elandleder is van nature onvergelijkbaar zacht, elastisch en soepel. Eén van de edelste leersoorten ter wereld. Zit als een tweede huid en beweegt met elke beweging mee. De leestvorm is consequent natuurlijk, breed en comfortabel voor de volledige voetvrijheid. Onze aanbeveling, een droom voor gevoelige voeten! Wij adviseren u om de schoenen af en toe te behandelen met Bama Power Protection.

Vederlicht: Zo licht als op wolken! U vergeet bijna dat u ze aan heeft.

Luchtdoorlatend: Leer met een perforatie laat je voeten ademen! Omdat het de verfrissende lucht- en vochtbalans mogelijk maakt zoals een airconditioner. Door de zorgvuldige perforatie wordt het leer nog flexibeler - en het fijne patroon blijft tijdloos modieus!

Strobelmaakwijze - een klassieke maakwijze. Steek voor steek wordt het leer elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

dansko lichtgewicht zool: Ideaal voor zomerschoenen, zeer flexibel en lichtgewicht PU- zool. Dun maar duurzaam.Specificaties

Kleur: groen
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Categorie: Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Dansko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normaal tot breed