MODEL Sensiva

 • 6.606.00
MODEL Sensiva
MODEL Sensiva
MODEL Sensiva
MODEL Sensiva
  • Voor eigen inlegzolen
  • Aangename royale pasvorm
  • Ook voor gevoelige voeten
 • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 184,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 184,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Schoenmode om van te genieten, ook voor gevoelige voeten: alles is zacht. Elastische, tijdloze mooie sneaker van geitenleer. Fantastisch zacht met polstering aan de rand en tong en een actief ademende voering van microvezel/textiel. Voetbed en onderlaag dempen dubbel, zijn variabel te dragen en ook uitneembaar voor stevigere inlegzolen. Ontlastende, brede Sensitiv-zool van PU.

Stretch: het textiel geeft bij elke beweging mee. Zo vult alles elkaar perfect aan.

Voor gevoelige voeten. De oplossing voor gevoelige voeten: stretch inzettenbij Hallux Valgus en de sensitiv-inlegzool. Draag het voetbed 1 plus onderlaag 2 voor dubbel comfort, of zonder onderlaag voor meer ruimte in de schoen.

HELVESKO Sensitiv-inlegzool: De zachte probleemoplossers voor gevoelige voeten: Sensitiv-inlegzool. Deze dubbele inlegzool zorgt voor dubbel comfort! Draag het voetbed 1 plus onderlaag 2 voor dubbel comfort, of zonder onderlaag voor meer ruimte in de schoen.

Extra breed, extra comfort: Extra brede pasvorm op de comfortzool! Deze brede zool zorgt rondom voor nog meer ruimte voor de tenen. Hierdoor kunnen uw tenen aangenaam bewegen.

Microvezel voering: is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 41, 42
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: extra breed