MODEL Zamira

 • 4.864.70
MODEL Zamira
MODEL Zamira
MODEL Zamira
MODEL Zamira
  • Voor eigen inlegzolen
  • Gemakkelijk instappen
  • In mooie leerkwaliteit
 • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 174,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 174,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

De jonge sneaker heeft handige dubbele elastische veters om zo aan te trekken: snel aan de voet met een geweldige pasvorm. In mooie leerkwaliteit met gepolsterde randen, voering van microvezel en uitneembaar voetbed. Lichte sneaker-soft-zool van PU.

HELVESKO Sneaker-Soft-zool: Gun uzelf mode om van te genieten! Bij deze sneaker Soft-zool dempt de schuimen PU polstering elke stap. U merkt meteen hoe comfortabel het is! De zolenrand met de crêpestructuur en het antislip profiel is sportief en modieus! De sneaker Soft-zool is zo zacht als hij eruit ziet.

Voor luxe sneakers: werd de nieuwe Sneaker-Soft-zool ontwikkeld. De dikke PU schuimlaag is volop in de mode, heeft bijna geen gewicht en een markant profiel.

Zacht gepolsterd: daar waar de schoen ondersteunt, is hij voorzien van zachte polstering.

Microvezel: is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: groen
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 42
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed