Alex Elk

Maat:

€ 124,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 124,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 1.585.00
    • Mocassin instapper van elandleder
    • Aangenaam voor gevoelige voeten

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Comfortabele handgenaaide mocassin! Van soepel elandleer, aangenaam voor gevoelige voeten. Flexibel door de elastische handnaad. Met lederen voering en schokdempende dansko-zool. Dit model kunt u het hele jaar dragen, ideaal voor in huis maar ook voor op vakantie!

Handgenaaide mocassins: Deze handgenaaide mocassins worden vervaardigd volgens de traditionele maakwijze. Een kenmerkende klassieke schoenmakerskunst! Steek voor steek handgenaaid met een speciale decoratieve handnaad waardoor ze altijd elastisch, duurzaam en decoratief blijven.

Elandleder uit Scandinavië: Mocassins van elandleder: onvergelijkbaar zacht natuurleder dat volgens traditionele Scandinavische schoenmakerskunst met de hand is verwerkt. Elandleder is elastischer en soepeler dan de meeste ledersoorten. Het leder heeft een waterafstotende behandeling ondergaan, maar wij adviseren u het leder regelmatig te impregneren.

Elandleder: onvergelijkbaar zacht. Elandleder is van nature onvergelijkbaar zacht, elastisch en soepel. Eén van de edelste leersoorten ter wereld. Zit als een tweede huid en beweegt met elke beweging mee. De leestvom is consequent natuurlijk, breed en comfortabel voor de volledige voetvrijheid. Onze aanbeveling, een droom voor gevoelige voeten! Wij adviseren u om de schoenen af en toe te behandelen met Bama Power Protection.

Royale, brede voetvorm: Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte elandleer verkleint bovendien de kans op voetwondjes. Zacht elandleder, aangenaam voor gevoelige voeten!

Klassieke dansko-zool: Een typische brede voetvorm en volledige platte nullijn voor natuurlijk lopen. Dempend PUR materiaal, licht en flexibel met zelfvormend voetbed.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 39, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Categorie: Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed