MODEL Silka

  • 6.626.28
MODEL Silka
MODEL Silka
MODEL Silka
MODEL Silka
    • Voor eigen inlegzolen
    • De lieveling van het sneakerseizoen
    • Luxe sneaker van fluweelzacht leer
  • Voor eigen inlegzolen
€ 139,95 € 179,95 (22,23% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 139,95 € 179,95 (22,23% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Prachtige luxe sneaker van fluweelzacht leer in modieuze kleurcombinatie: om verliefd op te worden! Perfect verwerkt volgens de strobelmaakwijze, met leer gevoerd, gepolsterd en met praktische ritssluiting. Op de Comfort-sneakerzool van PU met afgeschuinde neus, een dik dempend kussen en een uitneembaar voetbed.

Makkelijke rits. Hiermee gaat het aan- en uittrekken in één beweging! Door de gekleurde hanger is de rits ook een mooi detail.

Veter- en ritssluiting: Door de combinatie van een veter- en rits-sluiting past dit vlotte model in één keer. Met de vetersluiting bepaalt u uw ideale pasvorm, en met de rits sluit u de schoen gemakkelijk. De fijne lederkwaliteit is niet alleen super comfortabel, maar ziet er ook nog geweldig uit.

Strobelmaakwijze - een klassieke maakwijze. Steek voor steek wordt het leer elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.



HELVESKO Comfort-Sneaker-zool: Luxe, bredere PU-zool als afrolspecialist met dikke dempingslaag, antislip sneakerprofiel. Uitneembaar voetbed.

Vederlicht: Zo licht als op wolken! U vergeet bijna dat u ze aan heeft.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: grijs
Maat: 40, 41
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed