MODEL Laurentia

  • 8.213.08
MODEL Laurentia
MODEL Laurentia
MODEL Laurentia
MODEL Laurentia
MODEL Laurentia
MODEL Laurentia
    • Voor eigen inlegzolen
    • Zomerschoen van nappaleer met perlatoglans
    • Perfecte pasvorm
  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 114,95 € 164,95 (30,31% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 114,95 € 164,95 (30,31% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Precies passend in de Derby pasvorm, een comfortabele zomerschoen van nappaleer met perlato-glans, perforaties en leren voering. Aan de tong gepolsterd, aan de hiel met zachte leren rand. Het voetbed is uitneembaar. Zachte zool van licht TPU.

Nappaleer in een zomerse stijl. Fijne perlato-glans en een luchtige perforatie: dat past prima bij de zomer! Voor een blijvende goede pasvorm is de schoen stevig met leer gevoerd.

Luchtdoorlatend: Leer met een perforatie laat je voeten ademen! Omdat het de verfrissende lucht- en vochtbalans mogelijk maakt zoals een airconditioner. Door de zorgvuldige perforatie wordt het leer nog flexibeler - en het fijne patroon blijft tijdloos modieus!

Derby-pasvorm: Comfortabel voor elke wreefhoogte. De chique Derby-snit is niet voor niets één van de meest geliefde pasvormen. U kunt de kenmerkende Derby-sluiting extra wijd openen, comfortabel aantrekken en deze individueel aanpassen. De hoge vetersluiting zorgt voor een goede stevige steun. Ideaal voor de hogere wreef!

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed