Caren

 • 5.849.04
Caren
Caren
Caren
Caren
Caren
Caren
  • Comfortabele lieveling
  • Mocassin met bloemendecoratie en perforatie

Maat:

€ 159,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 159,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Fris ontwerp voor zomerse dagen! Mocassin met bloemendecoratie en perforatie, geeft steun door de vetersluiting, zacht voor blote voeten. Van nappaleer met meegevende handnaad. Geweldige uitvoering met leren voering, hielpolstering en binnenzool van geitenleer met polstering. Zachte zool van licht TPU.

De flexibele handnaad: De traditionele handnaad is hoogwaardige schoenmakerskunst en een kenmerk voor de echte mocassin: zeer duurzaam, decoratief en meegevend in de beweging. Het zachte leer gaat in één stuk onder de voet door en omhult zo de gehele voet!

Handgenaaide mocassin: Een kenmerkende klassieke schoenmakerskunst! Steek voor steek handgenaaid daardoor flexibel, bijzonder duurzaam en decoratief.

HELVESKO verende zool: Aangenaam voor de rug en gewrichten, lichtgewicht TPU zool met balpolstering en demping. Groeven profiel voor afwikkeling. De zachte zool met luchtkussentjes zorgt voor het gevoel van lopen op zacht mos!

Lopen als op zacht mos. De lichtgewicht, vrouwelijke zachte zool met polstering geeft mee bij elke stap. Met luchtkamers voor een zachte demping en een groevenprofiel voor het afrollen.

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37, 38, 39, 40, 42, 43
Categorie: Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed