MODEL Flexi

  • 4.848.02
MODEL Flexi
MODEL Flexi
MODEL Flexi
MODEL Flexi
MODEL Flexi
    • Voor eigen inlegzolen
    • Geweldig comfortabele sneaker
    • Meebewegend bij elke stap!
  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 189,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 189,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Het geheim van deze zit hem in de extra-flex-zool van PU. Een verwenmodel met polstering, oogvetering en textiel voering. Het voetbed is uitneembaar en te vervangen door eigen inlegzolen.

HELVESKO extra-flex-zool: Super comfortabel van zacht PU-schuim met elastische zones: hij wordt breder aan de zijkanten als je erop stapt. Met antislip en uitneembaar voetbed.

HELVESKO extra-flex-zool: Natuurlijke flexibiliteit. De zachte extra-flex-zool werkt net als bij uw voeten: bij belasting wordt hij breder aan de zijkanten. Dat wordt mogelijk gemaakt door de speciale constructie in de voorvoet, met elastische zones zonder stijve delen. Zo wordt de gehele voet bij het lopen breder – super comfortabel!

Zacht gepolsterd: daar waar de schoen ondersteunt, is hij voorzien van zachte polstering.

Veter- en ritssluiting: Door de combinatie van een veter- en rits-sluiting past dit vlotte model in één keer. Met de vetersluiting bepaalt u uw ideale pasvorm, en met de rits sluit u de schoen gemakkelijk. De fijne lederkwaliteit is niet alleen super comfortabel, maar ziet er ook nog geweldig uit.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed