MODEL Era

 • 5.731.01
MODEL Era
MODEL Era
MODEL Era
     
  • Voor eigen inlegzolen
  • Zomerse veterschoen met perforatie
  • Elastisch aan de gehele voet
 • Voor eigen inlegzolen
€ 89,95 € 149,95 (40,01% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 89,95 € 149,95 (40,01% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Aantrekkelijke zomerveterschoen van luchtig geperforeerd elastisch materiaal: een elegante oplossing voor drukgevoelige voeten! Het zachte materiaal is met stof gevoerd; schacht en hiel zijn van leer, met leren voering en zachte randpolstering. Met leer bekleed voetbed, uitneembaar voor eigen inlegzolen, zachte zool van licht TPU met balpolstering.

Bijzondere kenmerken zijn snel te herkennen! Zo zijn modellen met rekzones herkenbaar aan het stretchlogo. Deze schoenen zijn de verlichtende oplossing voor o.a. Hallux Valgus.

Zachte oplossingen voor gevoelige voeten! Een zege voor gevoelige voeten, de elastische zijkanten bieden meer ruimte - ideaal bij o.a. Hallux Valgus. De elastische rekzones worden hier gecombineerd met zacht leder.

Stretch: het textiel geeft bij elke beweging mee. Zo vult alles elkaar perfect aan.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

In het schoentabel blokje kunt u zien of uw eigen inlegzolen passen. Het originele voetbed kan dan eenvoudig uit de schoen worden gehaald. Ze zijn ook na te bestellen.

HELVESKO verende zool: Aangenaam voor de rug en gewrichten, lichtgewicht TPU zool met balpolstering en demping. Groeven profiel voor afwikkeling.

Specificaties

Kleur: wit
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed