MODEL Malene

  • 5.741.00
MODEL Malene
MODEL Malene
MODEL Malene
MODEL Malene
MODEL Malene
    • Wintervriendin met lamsvel
    • Flowzool voor aangenaam afrollen
€ 179,95 € 209,95 (14,29% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 179,95 € 209,95 (14,29% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Comfortlaars van onverwoestbaar nubuckleer, met lamsvel gevoerd voor een superzachte pasvorm! De wijde schacht kan gemakkelijk aangepast worden en door de ritssluiting dichtgemaakt. U wordt beschermd tegen wind en kou door de handgenaaide tong, die bovendien beschermt tegen regen.

Veter- en ritssluiting: Door de combinatie van een veter- en rits-sluiting past dit vlotte model in één keer. Met de vetersluiting bepaalt u uw ideale pasvorm, en met de rits sluit u de schoen gemakkelijk. De fijne lederkwaliteit is niet alleen super comfortabel, maar ziet er ook nog geweldig uit.

Lamsvel: als luxueuze wintervoering: het geheim van warmte in prachtige comfortabele schoenen. In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor warme voeten.

Lamsvel verwarmt ideaal: In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor uw voeten.

Flow-zool in anatomische vorm: Een luchtkussenzool, zo natuurlijk gevormd als een natuurlijke voetafdruk. Antislip door het speciale profiel.





Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 42, 43
Categorie: Voor diabetes, Voor hallux valgus, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed