MODEL Favorit

 • 5.650.03
MODEL Favorit
MODEL Favorit
MODEL Favorit
MODEL Favorit
MODEL Favorit
MODEL Favorit
  • Mocassin met lamsvacht voering
  • Praktische vetersluiting

Maat:

€ 164,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 164,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Een klassieker van Intersko met een dikke warme lamsvachtvoering. Ademend zonder zweten, zacht en duurzaam. Dubbele elastische handnaden en praktische vetersluiting. Afrolzool met hielbescherming.

De favoriete mocassin van Intersko! Elk detail overtuigt, vanaf de hiel tot de teentoppen. Of het nu gaat om de hielbescherming, de elastische mocassinnaad of de royale ruimte. Alles is gemaakt om je goed te voelen.

Handgenaaide mocassins: Deze handgenaaide mocassins worden vervaardigd volgens de traditionele maakwijze. Een kenmerkende klassieke schoenmakerskunst! Steek voor steek handgenaaid met een speciale decoratieve handnaad waardoor ze altijd elastisch, duurzaam en decoratief blijven.

Lamsvel: als luxueuze wintervoering: het geheim van warmte in prachtige comfortabele schoenen. In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor warme voeten.

Lamsvel verwarmt ideaal: In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor uw voeten.Specificaties

Kleur: bruin
Sortiment: Herenschoenen, Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 43, 44, 45, 46
Categorie: Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed