MODEL Sherpa

 • 5.601.03
MODEL Sherpa
MODEL Sherpa
MODEL Sherpa
MODEL Sherpa
MODEL Sherpa
MODEL Sherpa
MODEL Sherpa
  • Winterprofiel met lamsvel
  • 100% waterdicht door TEX membraan

Maat:

€ 239,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 239,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Halfhoge veterschoen. 100% waterdicht door TEX-membraan. Een geweldig model van sterk, waterafstotend nappaleer met voering van lamsvel. Met een uitklapbare ijshaak en een solide antislipzool met bergprofiel.

TEX-Membraan: Door TEX membraan gegarandeerd waterdicht! De Tex-membraan tussen het bovenleer en de voering zorgt ervoor dat de schoen absoluut waterbestendig is tegen vocht van buiten, maar laat het vocht binnenin verdampen. Optimaal voor een heerlijk gevoel met droge voeten.

TEX membraan: Drie lagen voor de perfecte bescherming. Het TEX membraan creëert een klein wonder: het membraan maakt het leer namelijk 100% waterdicht. 1. Ademend leder, weerbestendig en waterafstotend 2. Sympatex membraan: 100% waterdicht van buitenaf, van binnenuit kan vocht verdampen. 3. Klimaat actieve voering met schuimstof gepolsterd.

Uitklapbare ijshaak: De ijsbestendige klapspike zit onopvallend opgeborgen onder de zool. Voortaan kunt u stabiel en veilig het ijs op of de sneeuw in!

Lamsvel: als luxueuze wintervoering: het geheim van warmte in prachtige comfortabele schoenen. In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor warme voeten.

Lamsvel verwarmt ideaal: In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor uw voeten.

Specificaties

Kleur: bruin
Sortiment: Damesschoenen, Herenschoenen
Maat: 36, 37, 44, 45
Categorie: Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed