MODEL Arona

  • 4.837.55
MODEL Arona
MODEL Arona
MODEL Arona
MODEL Arona
MODEL Arona
    • Voor eigen inlegzolen
    • Modetip van het laarzenseizoen
    • Robuust leer met ritssluiting
  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 129,95 € 179,95 (27,79% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 129,95 € 179,95 (27,79% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Het vlotte laarsje is van de veters tot aan de gewaxte neuzen een echte blikvanger. Robuust leer met ritssluiting en lichte vilten voering, TR-zool met kleine hak en een uitneembaar voetbed.

Luxe handwerk! De gewaxte leren neuzen zorgen voor een rustiek detail en beschermen bovendien het leer: dat is de vlotte vintage-look!

De chique hak-zool: maakt deze modieuze look perfect! De kleine hak oogt vrouwelijk, en is ook plat genoeg voor een ontspannen houding. Met antislip zool.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Walkloden: gebruiken we als heerlijk zacht, licht voerings materiaal. Licht voerings materiaal voor een optimale regulering van temperatuur, vochtigheid en luchtcirculatie. Van dun bij de overgangsmodellen tot behaaglijk dik in de winter! Van traditioneel scheerwol ontstaat een robuust viltweefsel met fantastische klimatologische eigenschappen: luchtdoorlatend, vochtigheids regulerend dus warm zonder zweten. Een toevoeging van polyester maakt het nog meer onverslijtbaar. Duurzaam absorberend en hygiënisch.







Specificaties

Kleur: oranje
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 40, 42
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normale breedte