MODEL Maxi

  • 3.479.58
MODEL Maxi
MODEL Maxi
MODEL Maxi
MODEL Maxi
MODEL Maxi
MODEL Maxi
    • Voor eigen inlegzolen
    • Met warme walkloden voering
    • Geschikt voor eigen inlegzolen
  • Voor eigen inlegzolen
€ 114,95 € 164,95 (30,31% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 114,95 € 164,95 (30,31% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Zeer comfortabele schoen van nappaleer, op de Infinityzool van stevig rubber. Voor koelere dagen een zachte loden voering, ook geschikt voor eigen inlegzolen. Praktische combinatie van een veter- en ritssluiting.

Infinity-zool om af te rollen. Net zo ”oneindig” comfortabel als de naam al zegt! Een super flexibele speciale zool met een ondersteunende kern en een bal-kussen bij de voorvoet. Het sportieve dwarsprofiel bevordert gezond afrollen van de voet.

Veter- en ritssluiting: Door de combinatie van een veter- en Veter- en ritssluiting: Door de combinatie van een veter- en rits-sluiting past dit vlotte model in één keer. Met de vetersluiting bepaalt u uw ideale pasvorm, en met de rits sluit u de schoen gemakkelijk. De fijne lederkwaliteit is niet alleen super comfortabel, maar ziet er ook nog geweldig uit.

Walkloden: gebruiken we als heerlijk zacht, licht voerings materiaal. Licht voerings materiaal voor een optimale regulering van temperatuur, vochtigheid en luchtcirculatie. Van dun bij de overgangsmodellen tot behaaglijk dik in de winter! Van traditioneel scheerwol ontstaat een robuust viltweefsel met fantastische klimatologische eigenschappen: luchtdoorlatend, vochtigheids regulerend dus warm zonder zweten. Een toevoeging van polyester maakt het nog meer onverslijtbaar. Duurzaam absorberend en hygiënisch.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

HELVESKO Infinity-zool: Comfortabele afrolzool van flexibel PU met stabiele kern en dempend balkussen. Infinity-zool om perfect af te rollen. De naam zegt het al: eindeloos comfortabel! De exclusieve zool is van hoogwaardig rubber, flexibel en tegelijk goed steunend door de stabiele kern. Met afgeschuinde uiteinden en dwarse ribbels om af te rollen, antislip door opgeruwd loopvlak en een uitneembaar voetbed geschikt voor eigen inlegzolen - tot het kleinste detail doordacht!

Specificaties

Kleur: rood
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37, 39, 42
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed