MODEL Angelina

  • 3.434.33
MODEL Angelina
MODEL Angelina
MODEL Angelina
MODEL Angelina
MODEL Angelina
MODEL Angelina
MODEL Angelina
MODEL Angelina
    • Voor eigen inlegzolen
    • Comfortabele pasvorm
    • Met warme voering
  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 169,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 169,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

De praktische vetersluiting is hier ook de blikvanger. Het nubuckleer is onverwoestbaar en met actief ademend vilt gevoerd, ook het uitneembare voetbed is met vilt bekleed. De Infinity-zool is van hoogwaardig rubber.

Heel wijd te openen! Door de vetersluiting met de grote, licht lopende metalen ogen. Variabel in de breedte, ideaal voor drukvrij aanpassen bij elke wreefhoogte.

Warme voering: winterwarme voering zorgt voor de beste warmte: met ideale temperatuur, lucht- en vochtigheidscirculatie. Uw voeten voelen altijd heerlijk warm zonder te zweten.

Walkloden: gebruiken we als heerlijk zacht, licht voerings materiaal. Licht voerings materiaal voor een optimale regulering van temperatuur, vochtigheid en luchtcirculatie. Van dun bij de overgangsmodellen tot behaaglijk dik in de winter! Van traditioneel scheerwol ontstaat een robuust viltweefsel met fantastische klimatologische eigenschappen: luchtdoorlatend, vochtigheids regulerend dus warm zonder zweten. Een toevoeging van polyester maakt het nog meer onverslijtbaar. Duurzaam absorberend en hygiënisch.

Vilt in een fijne wol kwaliteit: Laat uw voeten ademen! Het zachte natuurlijke materiaal geeft mee bij het bewegen en heeft nauwelijks gewicht. Traditioneel wordt vilt van scheerwol gemaakt: de vezels worden gekamd, met water gewalkt en samengeperst. Voor robuuste, authentieke huisschoenen. Ideaal met warme wollen voering gecombineerd.

HELVESKO Infinity-zool: Comfortabele afrolzool van flexibel PU met stabiele kern en dempend balkussen. Infinity-zool om perfect af te rollen. De naam zegt het al: eindeloos comfortabel! De exclusieve zool is van hoogwaardig rubber, flexibel en tegelijk goed steunend door de stabiele kern. Met afgeschuinde uiteinden en dwarse ribbels om af te rollen, antislip door opgeruwd loopvlak en een uitneembaar voetbed geschikt voor eigen inlegzolen - tot het kleinste detail doordacht!

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Viviani leder: Beste kwaliteit uit de natuur! 100% milieuvriendelijk leer bestand tegen vocht.

Specificaties

Kleur: bruin
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 42, 43
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed