MODEL Joy

  • 3.352.03
MODEL Joy
MODEL Joy
MODEL Joy
MODEL Joy
MODEL Joy
MODEL Joy
    • Voor eigen inlegzolen
    • Natuurlijke pasvorm
    • Met veter en ritssluiting
  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 159,95 € 189,95 (15,79% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 159,95 € 189,95 (15,79% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Enkelhoog model met veter- en ritssluiting. Van het beste leer en gemaakt volgens de flexibele Strobelmaakwijze. Uitneembaar voetbed en tweelagen-zool van PU.

Veter- en ritssluiting: Door de combinatie van een veter- en rits-sluiting past dit vlotte model in één keer. Met de vetersluiting bepaalt u uw ideale pasvorm, en met de rits sluit u de schoen gemakkelijk. De fijne lederkwaliteit is niet alleen super comfortabel, maar ziet er ook nog geweldig uit.

Strobelmaakwijze - een klassieke maakwijze. Steek voor steek wordt het leer elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

HELVESKO tweelagen-zool: Een geniale combinatie: Probeer deze ontwikkeling van ons merk HELVESKO: de lichte twee-lagenzool. Het voetbed is van licht kurk met schuimkern en een met leer beklede toplaag. De zool heeft een lichte PU-laag aan de bovenkant en een elastische rubberlaag aan de onderkant.

Een warme deklaag: krijgt het voetbed van de tweelagen-zool voor koude dagen! Het lichte kurk en de polstering worden omhuld met een warme en stevige loden bekleding.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Walkloden: gebruiken we als heerlijk zacht, licht voerings materiaal. Licht voerings materiaal voor een optimale regulering van temperatuur, vochtigheid en luchtcirculatie. Van dun bij de overgangsmodellen tot behaaglijk dik in de winter! Van traditioneel scheerwol ontstaat een robuust viltweefsel met fantastische klimatologische eigenschappen: luchtdoorlatend, vochtigheids regulerend dus warm zonder zweten. Een toevoeging van polyester maakt het nog meer onverslijtbaar. Duurzaam absorberend en hygiënisch.

Specificaties

Kleur: bruin
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed