MODEL Nordic Elk

 • 1.518.10
MODEL Nordic Elk
MODEL Nordic Elk
MODEL Nordic Elk
MODEL Nordic Elk
MODEL Nordic Elk
MODEL Nordic Elk
MODEL Nordic Elk
  • Elandleder met lamsvacht voering
  • Waterafstotend uitgevoerd

Maat:

€ 219,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 219,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Elandleer met zachte voering van lamsvacht. Met de hand genaaide wintermocassin van topklasse, extra hoge vetering, geen druk op de wreef en flexibel door speciale handnaad. Brede danskozool, goed schokdempend en schuin gesneden voor het afrollen.

Elandleder uit Scandinavië: Mocassins van elandleder: onvergelijkbaar zacht natuurleder dat volgens traditionele Scandinavische schoenmakerskunst met de hand is verwerkt. Elandleder is elastischer en soepeler dan de meeste ledersoorten. Het leder heeft een waterafstotende behandeling ondergaan, maar wij adviseren u het leder regelmatig te impregneren.

Elandleder: onvergelijkbaar zacht. Elandleder is van nature onvergelijkbaar zacht, elastisch en soepel. Eén van de edelste leersoorten ter wereld. Zit als een tweede huid en beweegt met elke beweging mee. De leestvorm is consequent natuurlijk, breed en comfortabel voor de volledige voetvrijheid. Onze aanbeveling, een droom voor gevoelige voeten! Wij adviseren u om de schoenen af en toe te behandelen met Bama Power Protection.

Elandleder en lamsvacht: de aanbeveling vanuit het hoge noorden. Zacht elandleder en warm lamsvacht zijn samen de ideale combinatie van natuurlijke materialen voor een ademend, warm voetklimaat. De behaaglijke lamsvacht zorgt voor de beste natuurlijke warmte: met ideale temperatuur, lucht en vochtigheidscirculatie. Zelfs bij temperaturen onder nul. Het elastische elandleder ondersteunt het actief ademend klimaat en is bovendien waterafstotend behandeld.

Royale, brede voetvorm: Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte elandleer verkleint bovendien de kans op voetwondjes. Zacht elandleder, aangenaam voor gevoelige voeten!

Lamsvel: als luxueuze wintervoering: het geheim van warmte in prachtige comfortabele schoenen. In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor warme voeten.

Lamsvel verwarmt ideaal: In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor uw voeten.

Klassieke dansko-zool: Een typische brede voetvorm en volledige platte nullijn voor natuurlijk lopen. Dempend PUR materiaal, licht en flexibel met zelfvormend voetbed.

Originele mocassin-handnaad: De traditionele handnaad is hoogwaardige schoenmakerskunst en een kenmerk voor de echte mocassin: zeer duurzaam, decoratief en meegevend in de beweging.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen, Herenschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 41, 42, 45, 46
Categorie: Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed