MODEL Vaasa TEX

  • 4.794.58
MODEL Vaasa TEX
MODEL Vaasa TEX
MODEL Vaasa TEX
MODEL Vaasa TEX
MODEL Vaasa TEX
    • Voor eigen inlegzolen
    • Beschermt tegen vocht
    • Verwarmt, beschermt en dempt!
  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 129,95 € 199,95 (35,01% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 129,95 € 199,95 (35,01% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Het beste, wat een winterschoen voor u kan doen: verwarmen, beschermen, dempen! Luxe leren laars, 100% waterdicht door HELVESKO TEX-membraan. Geschikt voor eigen inlegzolen.

Bescherming & warmte: De perfecte combinatie! In de schacht verwarmt het zachte lamsvel, om de voet een warme voering, daarboven het waterdichte TEX-membraan. De ideale uitrusting bij sneeuw en regen!

Warme voering: winterwarme voering zorgt voor de beste warmte: met ideale temperatuur, lucht- en vochtigheidscirculatie. Uw voeten voelen altijd heerlijk warm zonder te zweten.

Lamsvel: als luxueuze wintervoering: het geheim van warmte in prachtige comfortabele schoenen. In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor warme voeten.

TEX-Membraan: Door TEX membraan gegarandeerd waterdicht! De Tex-membraan tussen het bovenleer en de voering zorgt ervoor dat de schoen absoluut waterbestendig is tegen vocht van buiten, maar laat het vocht binnenin verdampen. Optimaal voor een heerlijk gevoel met droge voeten.

TEX membraan: Drie lagen voor de perfecte bescherming. Het TEX membraan creëert een klein wonder: het membraan maakt het leer namelijk 100% waterdicht. 1. Ademend leder, weerbestendig en waterafstotend 2. Sympatex membraan: 100% waterdicht van buitenaf, van binnenuit kan vocht verdampen. 3. Klimaat actieve voering met schuimstof gepolsterd.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: rood
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed