Stinne Elk

 • 1.811.08
Stinne Elk
Stinne Elk
Stinne Elk
Stinne Elk
  • Elandlederen veterschoen
  • Super beweeglijk aan de voet

Kleur:

€ 79,95 € 129,95 (38,48% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 79,95 € 129,95 (38,48% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Het liefst direct genieten! Een lichtgewicht van puur ongevoerd elandenleer met een natuurlijke pasvorm. Behalve de stevige teen is alles super zacht. Super beweegelijk aan de voet ook door de Strobelmaakwijze en de lichte zool van PU, met gepolsterde voetbed-inlegzool.

Met elandleer lopen als op blote voeten: Daar kunnen uw voeten niet genoeg van krijgen! Het leer is zacht, elastisch en ademend. Het gevoel van vrijheid wordt aangevuld door de dunne lichte zool van flexibel PU.

Elandleder: onvergelijkbaar zacht. Elandleder is van nature onvergelijkbaar zacht, elastisch en soepel. Eén van de edelste leersoorten ter wereld. Zit als een tweede huid en beweegt met elke beweging mee. De leestvorm is consequent natuurlijk, breed en comfortabel voor de volledige voetvrijheid. Onze aanbeveling, een droom voor gevoelige voeten! Wij adviseren u om de schoenen af en toe te behandelen met Bama Power Protection.

dansko lichtgewicht zool: Ideaal voor zomerschoenen, zeer flexibel en lichtgewicht PU- zool. Dun maar duurzaam.

Lichtgewicht zolen: Zo licht als op wolken! Op de Intersko schoenen met super lichte PU-zolen kost lopen geen enkele moeite: u voelt bijna niet dat u ze aan heeft! Dit geweldige comfort is het resultaat van steeds verder ontwikkelde exclusieve schoenen-technologie.

Vederlicht: Zo licht als op wolken! Het geheim zit in de duizenden kleine luchtbellen in de geschuimde PU-zool. U vergeet bijna dat u ze aan heeft.

Ströbelmaakwijze: een klassieke maakwijze. Steek voor steek wordt de schacht elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37
Categorie: Voor diabetes, Voor hallux valgus, Aanbiedingen
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed