MODEL Opta

 • 5.759.02
MODEL Opta
MODEL Opta
MODEL Opta
MODEL Opta
  • Voor eigen inlegzolen
  • Naadvrij en elastisch aan de voet
  • En een uitneembaar voetbed
 • Voor eigen inlegzolen
€ 94,95 € 154,95 (38,72% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 94,95 € 154,95 (38,72% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Deze modieuze wandelschoen is vooral lief voor de tenen: de gehele voorvoet bestaat uit gepolsterde, meegevende stof met gaatjespatroon. Daarbij past de leren schacht met vetersluiting, leren voering en rand- en tongpolstering. De anatomische Flow-zool is ideaal om af te rollen, van licht TPU met een uitneembaar voetbed.

Bijzondere kenmerken zijn snel te herkennen! Zo zijn modellen met rekzones herkenbaar aan het stretchlogo. Deze schoenen zijn de verlichtende oplossing voor o.a. Hallux Valgus. Door de kleur af te stemmen op het leer is de rekzone bijna onzichtbaar.

Zachte oplossingen voor gevoelige voeten! Een zege voor gevoelige voeten, de elastische zijkanten bieden meer ruimte - ideaal bij o.a. Hallux Valgus. De elastische rekzones worden hier gecombineerd met zacht leder. Het flexibele Dry-Clim-microweefsel past zich optimaal aan de voet aan.

Stretch: het textiel geeft bij elke beweging mee. Zo vult alles elkaar perfect aan.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 39
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed