Waida

  • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 144,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 144,95

Levertijd enkele weken

  • 5.750.08
    • Vederlicht, luchtig en flexibel
    • Zomersneaker van fijne leersoorten

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Gewoon met blote voeten aantrekken en weglopen: zomersneaker van fijne leersoorten met decoratieve veterinzet die stabiele steun geeft. Ook de tong, hiel en rand hebben een dikke polstering. Zachte zool van licht TPU en een uitneembaar voetbed met bekleding van microvezel.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

HELVESKO verende zool: Aangenaam voor de rug en gewrichten, lichtgewicht TPU zool.

Microvezel: is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Vederlicht: Zo licht als op wolken! Het geheim zit in de duizenden kleine luchtbellen in de geschuimde PU-zool. U vergeet bijna dat u ze aan heeft. Door de uitneembare voetbedden zijn ze ook geschikt voor eigen inlegzolen.Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed