MODEL Athene

  • 4.781.56
MODEL Athene
MODEL Athene
MODEL Athene
MODEL Athene
    • Voor eigen inlegzolen
    • Met veter en ritssluiting
    • Zachte sneakerzool
  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 119,95 € 164,95 (27,28% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 119,95 € 164,95 (27,28% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Bij deze jonge sneaker staan de oog-vetering, de dikke polstering en de dikke zool in het zonnetje: groter, zachter, super chique! Hij is elastisch verwerkt volgens de Ströbelmaakwijze, met leer gevoerd en heeft een ritssluiting. Uitneembaar gepolsterd voetbed, bekleed met microvezel en zachte sneakerzool van PU.

Zachte zool voor zachte sneakers: Deze geweldige Intersko schoenen bieden gewoon meer ruimte door de brede pasvorm en de hoge zool. Hierin ligt een extra dik gepolsterd voetbed! U kunt het nabestellen of in een handomdraai voor stevigere inlegzolen verruilen

Voor luxe sneakers: werd de nieuwe Sneaker-Soft-zool ontwikkeld. De dikke PU schuimlaag is volop in de mode, heeft bijna geen gewicht en een markant profiel.

HELVESKO Sneaker-Soft-zool: Gun uzelf mode om van te genieten! Bij deze nieuwe sneaker Soft-zool dempt de schuimen PU polstering elke stap. U merkt meteen hoe comfortabel het is! De zolenrand met de crêpestructuur en het antislip profiel is sportief en modieus! De sneaker Soft-zool is zo zacht als hij eruit ziet.

Microvezel bekleding: Microvezel is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Ströbelmaakwijze - een klassieke maakwijze. Steek voor steek wordt het leer elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Comfortabele rits- en vetersluiting: Deze modellen passen in één keer. Met de vetersluiting bepaalt u uw ideale pasvorm en met de rits sluit u de schoen gemakkelijk. Deze eigenschap is niet alleen super comfortabel maar ziet er ook nog geweldig uit.

Specificaties

Kleur: oranje
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed