Irene

  • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 124,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 124,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.664.00
    • Snelle vetersluiting
    • Comfortabele pasvorm

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Alsof u op blote voeten over het strand loopt. Deze sandaal van soepel nubuckleder met gesloten neus is door de speelse perforaties heerlijk luchtig aan de voet. Met textiel voering, zigzagvetering op de wreef en met een verstelbaar hielriempje. Lichte luchtkussenloopzool.

Zo licht als op wolken! Op de Intersko schoenen met super lichte PU-zolen kost lopen geen enkele moeite: u voelt bijna niet dat u ze aan heeft! Dit geweldige comfort is het resultaat van steeds verder ontwikkelde exclusieve schoenen-technologie. Het lichtgewicht gevoel wordt aangevuld door de optimaal afgestemde, uitneembare inlegzolen.

Vederlicht: Zo licht als op wolken! Het geheim zit in de duizenden kleine luchtbellen in de geschuimde PU-zool. U vergeet bijna dat u ze aan heeft. Door de uitneembare voetbedden zijn ze ook geschikt voor eigen inlegzolen.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normale breedte