Tona

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 159,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 159,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 3.466.51
    • Sneaker om op af te rollen
    • Geweldig zacht en elastisch

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Geweldig zachte en elastische vriend voor elke dag! Alleen het bovenleer is decoratief geperforeerd, daaronder een leren voering. Aan de rand en de tong zacht gepolsterd, Uitneembaar voetbed, flexibele Infinity-zool van natuurlijk rubber.

Oneindig comfortabel! Dat betekent Infinity, en daarom heeft onze exclusieve Infinity-zool ook deze naam. Voor sneakers wordt hij van natuurlijk rubber gemaakt, voor sandalen van PU. Altijd met een ondersteunde kern en een dwars profiel voor hoge buigzaamheid! Ook deze soepele zool kan met eigen inlegzolen gebruikt worden.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: roze
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed