Wiebke

Wiebke

  • Voor eigen inlegzolen
€ 69,95 * € 194,95 * (64,12% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 69,95 * € 194,95 * (64,12% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.723.02
    • Functionele topkwaliteit
    • 100% waterdicht door TEX membraan

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Het beste dat een winterschoen voor u kan doen: verwarmen, beschermen en dempen! Luxe leren laars met decoratieve vetering, 100% waterdicht door Sympatex. De dubbele inlegzool van PU dempt dubbel, samen met het voetbed en de onderlaag.

Drie lagen voor de perfecte bescherming: 1 Ademend leder, weerbestendig en waterafstotend 2 Sympatex membraan: 100% waterdicht van buitenaf, van binnenuit kan vocht verdampen. 3 Klimaat actieve voering met schuimstof gepolsterd.

Dubbele inlegzolen voor dubbel comfort: Draag het voetbed plus de onderzool voor meer demping of alleen het voetbed voor meer volume. Beide te vervangen voor uw eigen inlegzolen. Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

TEX membraan: Drie lagen voor de perfecte bescherming. Waterdicht van buitenaf, van binnenuit kan vocht verdampen.

TEX-Membraan: Door TEX-membraan gegarandeerd waterdicht! De Tex-membraan tussen het bovenleer en de voering zorgt ervoor dat de schoen absoluut waterbestendig is tegen vocht van buiten, maar laat het vocht binnenin verdampen. Optimaal voor een heerlijk gevoel met droge voeten.

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed