MODEL Olivet

 • 3.462.55
MODEL Olivet
MODEL Olivet
MODEL Olivet
MODEL Olivet
  • Voor eigen inlegzolen
  • Modieus en elastisch aan de voet!
  • Voor aangenaam afrollen
 • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 69,95 € 159,95 (56,27% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 69,95 € 159,95 (56,27% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Modieus en elastisch aan de voet! Sneaker van een materiaalmix van leer en sportmesh, aan de tong en rand gepolsterd, de voering is van Dry Clim-microvezel. Explorer-zool II met dempende laag van PU en een profiel van compact TPU. Uitneembaar voetbed.

Het Explorer afrol systeem: is geoptimaliseerd voor u! Met een nieuwe materiaal samenstelling biedt de Explorer zool II een nog betere demping.

Explorer-zool II: Professionele afrol specialist met profiel van TPU: Dit is de nieuwe generatie Explorer zool II. Het nieuwe Explorer afrol systeem is geoptimaliseerd voor u! Met een nieuwe materiaal samenstelling biedt de Explorer-zool II een nog betere demping.

Dry Clim micro-vezel: Is zacht voor de blote voet en zorgt voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: roze
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed