Lorina

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 129,95 * € 159,95 * (18,76% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 129,95 * € 159,95 * (18,76% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 5.796.00
    • Modieus gecombineerd nappa en lakleer
    • Sneaker met leer reliëf

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Het perfecte bewijs dat sportiviteit en elegantie hand-in-hand gaan. Eerste klas verwerking, modieus gecombineerd nappa- en lakleer, nog eleganter door de gestanste bloemen. Binnenin zachte leren voering en een uitneembaar voetbed. Een jeugdig accent door de witte Sportstyle-zool van licht TPU, met dempende laag en zigzag-profiel.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

HELVESKO Sportstyle zool: Zolen ontworpen om af te rollen. Afrollen alsof u op blote voeten loopt! Dat is mogelijk op de unieke Sportstyle zool! De voet rolt op natuurlijke wijze af en voelt vrij tot het puntje van uw tenen. De Sportstyle zool is aan de voorzijde afgeschuind en heeft een zachte tred op de met luchtkussentjes gepolsterde dempingslaag. Bovendien een stevig zigzag profiel voor goede grip. Het antislip profiel van de zigzag ribbels biedt zekerheid in de stad en in het bos. Sportief op bospad en wegen: lichtgewicht TPU zool. Tot in de kleinste details luxe uitgevoerd en 100% voetvriendelijk.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 39, 40, 41
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10