Hill

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 179,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 179,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 5.869.58
    • Comfortabel, lichtgewicht
    • Tegen vocht geïmpregneerd nubuckleer

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Het veelzijdige laarsje met haak-oog-vetersluiting en vaste tong zit perfect en is een geweldige partner voor uw vrije tijd, ook in de stad! Van zacht, tegen vocht geïmpregneerd nubuckleer, met warme voering en gepolsterde bovenkant aan de schacht. De Profiel-Sport-zool is door het lichte TPU bijna gewichtloos; flexibel en antislip, met een uitneembaar voetbed.

Warme voering: winterwarme voering zorgt voor de beste warmte: met ideale temperatuur, lucht- en vochtigheidscirculatie. Uw voeten voelen altijd heerlijk warm zonder te zweten.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: rood
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10