MODEL Priti

  • 5.865.20
MODEL Priti
MODEL Priti
MODEL Priti
MODEL Priti
    • Voor eigen inlegzolen
    • Super trendy design
    • Met veter en ritssluiting
  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 99,95 € 179,95 (44,46% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 99,95 € 179,95 (44,46% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Laarsje voor comfortabel afrollen, met dik gepolsterde schacht, markante vetersluiting en rits. Trendy mix van nappa- en lakleer, warm gevoerd. Dempende Sportstyle-zool van licht TPU en een uitneembaar voetbed.

Veter- en ritssluiting: Door de combinatie van een veter- en rits-sluitingpast dit vlotte model in één keer. Met de vetersluiting bepaalt u uw ideale pasvorm, en met de rits sluit u de schoen gemakkelijk. De fijne lederkwaliteit is niet alleen super comfortabel, maar ziet er ook nog geweldig uit.

Warme voering: winterwarme voering zorgt voor de beste warmte: met ideale temperatuur, lucht- en vochtigheidscirculatie. Uw voeten voelen altijd heerlijk warm zonder te zweten.

HELVESKO Sportstyle zool: Zolen ontworpen om af te rollen. Afrollen alsof u op blote voeten loopt! Dat is mogelijk op de unieke Sportstyle zool! De voet rolt op natuurlijke wijze af en voelt vrij tot het puntje van uw tenen. De Sportstyle zool is aan de voorzijde afgeschuind en heeft een zachte tred op de met luchtkussentjes gepolsterde dempingslaag. Bovendien een stevig zigzag profiel voor goede grip. Het antislip profiel van de zigzag ribbels biedt zekerheid in de stad en in het bos. Sportief op bospad en wegen: lichtgewicht TPU zool. Tot in de kleinste details luxe uitgevoerd en 100% voetvriendelijk.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed