MODEL Siana

 • 5.840.10
MODEL Siana
MODEL Siana
MODEL Siana
MODEL Siana
MODEL Siana
MODEL Siana
MODEL Siana
  • Voor eigen inlegzolen
  • Beeldschone probleemoplosser
  • Extra brede pasvorm
 • Voor eigen inlegzolen
€ 139,95 € 169,95 (17,65% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 139,95 € 169,95 (17,65% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

De voet voelt de extra ruimte in de brede pasvorm, maar het oog ziet vooral de fijne leerdecoratie! De schoen voor de brede voet is van zacht nappaleer en kan door de vetersluiting wijd geopend worden. Rondom is alles zacht, met leren voering, gepolsterde rand en een uitneembaar voetbed. Comfortzool van licht TPU.

Voor zeer gevoelige voeten! Het zachte stretch materiaal is zacht voor de voeten bij b.v. Hallux Valgus. Voor een extra zachte tred zorgen ten eerste het 1 uitneembare voetbed en ten tweede de 2 zachte onderlaag: beide uitneembaar, daardoor ook plaats voor stevigere inlegzolen.

Zacht gepolsterd. Overal, waar de schoen aansluit, is hij zacht gepolsterd: aan de rand en tong voor zachte steun. Bovendien veel ruimte voor de tenen!

Extra breed, extra comfort: Extra brede pasvorm op de comfortzool! Deze brede zool zorgt rondom voor nog meer ruimte voor de tenen. Door de vetersluiting wijd te openen voor een gemakkelijke instap. Hierdoor kunnen uw tenen aangenaam bewegen.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 39
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: extra breed