Galaxy

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 164,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 164,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.817.08
    • Sneaker van weersbestendig suède
    • Technologie vanuit de ruimte

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Sneaker van weersbestendig suède met Outlast®-klimaatvoering voor de perfecte warmtebalans. Soft-Running-zool van PU, uitneembaar duo-voetbed.

Ontwikkeld voor NASA: zodat astronauten het niet koud hebben: het “intelligente” Outlast®-materiaal slaat actief lichaamswarmte op en geeft deze weer af bij kou: individueel, nooit te koud, nooit te warm! Gecertificeerde kwaliteit volgens Õko-Tex-Standard 100.

HELVESKO Soft-Running-zool: PU-zool die na elke stap kracht geeft. Sport profiel met afrol zones. Uitneembaar duo inlegzool systeem.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10