Meta

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 74,95 * € 139,95 * (46,45% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 74,95 * € 139,95 * (46,45% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.740.58
    • Rondom zacht aan de voet, elastisch en behaaglijk
    • Halfhoog laarsje om verliefd op te worden!

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Rondom zacht aan de voet, elastisch en behaaglijk, van nappaleer met gepolsterde rand en vilten voering: dit laarsje is één en al plezier. De decoratieve oogvetering is optimaal aan te passen, het uitneembare voetbed is warm bekleed. Met flexibele PU-zool voor een geweldig licht gewicht.

De gepolsterde rand: is aan de buitenkant van mooi glanzend leer. Typisch Intersko: wat de voeten verwent, is tegelijk een modieuze blikvanger!

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Als lucht onder de voeten: zo voelt de lichte zool van geschuimd PU. Hij doet heel elastisch mee met elke beweging en dempt merkbaar door de ingesloten luchtkamers. Het uitneembare, zacht gepolsterde voetbed is gepatenteerd vanwege de beste klimatologische eigenschappen.

Specificaties

Kleur: rood
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normale breedte

8.6/10