MODEL Sensiva

 • 6.606.08
MODEL Sensiva
MODEL Sensiva
MODEL Sensiva
MODEL Sensiva
MODEL Sensiva
  • Voor eigen inlegzolen
  • Aangename royale pasvorm
  • Ook voor gevoelige voeten
 • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 189,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 189,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Schoenmode om van te genieten, ook voor gevoelige voeten want alles is zacht. Voetbed en onderlaag dempen dubbel en zijn ook uitneembaar voor stevigere inlegzolen. Ontlastende, brede Sensitiv-zool van PU.

Elastische inzetten geven zacht mee. Extra comfort door elastische inzetten! Zachte elastische inzetten! Zachte rekzones van stretch material zijn bij voetklachten vaak de verlichtende oplossing. Ideaal bij o.a. Hallux-Valgus. Het flexibele materiaal past zich optimaal aan de voet aan.

HELVESKO comfort-zool: Extra brede zool voor ruime schoenen. Lichtgewicht, antislipTPU zool. Geschikt voor eigen inlegzolen. Extra brede pasvorm op de comfortzool! Deze brede zool zorgt rondom voor nog meer ruimte voor de tenen. Hierdoor kunnen uw tenen aangenaam bewegen.

Extra breed, extra comfort. Extra brede pasvorm op de comfortzool! Deze brede zool zorgt rondom voor nog meer ruimte. Door de vetersluiting wijd te openen voor een gemakkelijke instap.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: extra breed