MODEL Savona

  • 6.016.04
MODEL Savona
MODEL Savona
MODEL Savona
MODEL Savona
MODEL Savona
MODEL Savona
    • Voor eigen inlegzolen
    • Super comfortabele sneaker
    • Zacht gepolsterd en flexibel
  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 109,95 € 179,95 (38,9% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 109,95 € 179,95 (38,9% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Super comfortabele sneaker met stretch effect: het geitenleer is elastisch verwerkt door de Ströbel-maakwijze. Rondom zacht gepolsterd. Leren voering, ook in de elastische voorvoet. Verende Soft-zool van TPU met een uitneembaar voetbed van kurk.

Verend door luchtbellen. De ingebouwde luchtbellen worden bij druk samengedrukt en veren na elke beweging weer uit. Dat is de sport-technologie in de Soft-move-zool.

Stretch: het textiel geeft bij elke beweging mee. Zo vult alles elkaar perfect aan.

HELVESKO Soft-move-zool: Dempende, zeer lichte TPU-zool met veerkrachtige tussenlaag gemaakt van geschuimd granulaat. Geschikt voor eigen inlegzolen. Een ingenieuze schokdemper met vering door luchtbellen. Op drie manieren gecombineerd: 1. flexibele TPU-buitenzool, licht en antislip, zelfs als het nat is, 2. veerkrachtige laag luchtgeschuimd granulaat, 3. uitneembaar voetbed van kurk natuurkurk met ÖKO-TEX-certificaat. De zachte zool ontlast de gewrichten, is schokdempend en geeft energie. Bij druk worden luchtbellen samengedrukt in de isolatielaag en poppen keer op keer weer uit. Verwerkt volgens de nieuwste sport technologie!

Ströbelmaakwijze: een klassieke maakwijze. Steek voor steek wordt de schacht elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: beige
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 40
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed