Hike

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 139,95 * € 169,95 * (17,65% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 139,95 * € 169,95 * (17,65% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 3.400.05
    • Comfortabel voor elke dag
    • Goed dempend voetbed

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Hier voelt u geen enkel steentje! De Fitprofiel-zool van licht TPU geeft u veilige steun. Sportief halfhoog model voor HAAR van stevig suède met diepe uitsnede voor de enkel, gepolsterde tong en voering van drogend Dry Clim-microvezel. Goed dempend voetbed, uitneembaar voor eigen inlegzolen.

De sportieve Fitprofiel-zool: zorgt voor grip op wandelwegen en op natte straten door het goede profiel. Daarnaast is de zool licht en buigzaam voor natuurlijke beweeglijkheid. Het uitneembare voetbed met comfortabele schuimvering versterkt het gevoel van lopen in het bos.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Dry Clim micro-vezel: Is zacht voor de blote voet en zorgt voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Viviani leder: Beste kwaliteit uit de natuur! 100% milieuvriendelijk leer bestand tegen vocht.

Specificaties

Kleur: rood
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 42
Categorie: Voor diabetes, Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10