Bessie

 • 6.586.03
Bessie
Bessie
Bessie
Bessie
Bessie
  • Voor eigen inlegzolen
  • Absoluut zachte sneakermode
  • Ook geschikt voor diabetici
 • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 89,95 € 219,95 (59,1% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 89,95 € 219,95 (59,1% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Volgens podotherapeutische aanwijzingen gemaakt, door uw behandelaar nog aan te passen. Sneaker van speciaal thermo-reactief leer, met voering van microvezel. Goed ontlastende speciale PU zool.

De basis voor ontspanning: De semi stijve PU zool heeft een druk ontlastend afrolsysteem. Met extra zachte tred door 1 uitneembare voetbed met 2 onderlaag: beide uitneembaar, dus ook ruimte voor stevigere inlegzolen.

Speciaal voor kwetsbare voeten! Deze Intersko schoenen van speciaal thermo reactief leer dat reageert op warmte zijn ook geschikt voor diabetici. Problematische delen kunnen door middel van warmte wijder worden gemaakt en voor altijd aan de voet aangepast.

Royale, brede voetvorm: Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte elandleer verkleint bovendien de kans op voetwondjes. Zacht elandleder, aangenaam voor gevoelige voeten!

Microvezel bekleding: Microvezel is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

* Als u lijdt aan matige of ernstige diabetes, raadpleeg uw arts of podotherapeut.

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: extra breed