Sherpa

Kleur:

Maat:

€ 219,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 219,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 5.601.03
    • Winterprofiel met lamsvel voering
    • Uitklapbare ijshaak voor een zekere grip

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Halfhoge veterschoen. 100% waterdicht door Tex-membraan. Een geweldig model van sterk, waterafstotend nappaleer met voering van lamsvel. Met een uitklapbare ijshaak en een solide antislipzool met bergprofiel.

Uitklapbare ijshaak: De ijsbestendige klapspike zit onopvallend opgeborgen onder de zool. Voortaan kunt u stabiel en veilig het ijs op of de sneeuw in!

Stevige, warme winterspecialisten met ijshaak voor de gladde wegen: 1. De ijshaak zit onopvallend opgeborgen 2. Ze kan met één hand worden uitgeklapt 3. Voortaan stabiel en veilig het ijs op Gepatenteerde, Zwitserse veiligheidstechniek: bergprofielloopzool met ijsbestendige klapspike – eenvoudige en beproefde uitklaptechniek.

Deze met lamsvacht gevoerde winterschoenen hebben een eenvoudige inklapbare ijshaak – de ijshaak zit onopvallend opgeborgen in de robuuste bergprofiel loopzool - en biedt u op winterse dagen extra zekerheid. Gepatenteerde Zwitserse veiligheidstechniek.

Drie lagen voor de perfecte bescherming Het TEX membraan creëert een klein wonder: het membran maakt het leer namelijk 100% waterdicht. 1. Ademend leder, weerbestendig en waterafstotend 2. Sympatex membraan: 100% waterdicht van buitenaf, van binnenuit kan vocht verdampen. 3. Klimaat actieve voering met schuimstof gepolsterd.

Specificaties

Kleur: bruin
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
Categorie: Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10