Latino Hunting

Kleur:

Maat:

€ 149,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 149,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 1.517.06
    • Aangenaam zacht elandleder
    • Schokdempende, platte nullijnloopzool

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Deze schoenen lopen prettig en dat voelt u van de tenen tot in de ruggengraat. Het zachte elandleder is bewust niet gevoerd zodat het goed kan ademen. Schokdempende, platte nullijnloopzool. Het vilten kussen onder de voorvoet wordt naar uw voet gevormd.

Jubileum van de klassieker! 30 jaar Intersko, dat zijn 30 jaar dansko mocassins: de cult-schoenen uit Denemarken. U kunt nu nog steeds genieten van ons eerste klas elandlederen kwaliteit.

Comfortabele ruime voetvorm. Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte elandleer verkleint bovendien de kans op voetwondjes. Zacht elandleder, aangenaam voor gevoelige voeten!

Elandleder uit Scandinavië. Onvergelijkbaar zacht natuurleder dat volgens traditionele Scandinavische schoenmakerskunst met de hand is verwerkt. Elandleder is elastischer en soepeler dan de meeste ledersoorten. Het leder heeft een waterafstotende behandeling ondergaan, maar wij adviseren u het leder regelmatig te impregneren.

Klassieke dansko-zool: Een typische brede voetvorm en volledige platte nullijn voor natuurlijk lopen. Dempend PUR materiaal, licht en flexibel met zelfvormend voetbed.

Specificaties

Kleur: groen
Sortiment: Herenschoenen, Damesschoenen
Maat: 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
Categorie: Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10