Loda

  • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 139,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 139,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.798.02
    • Sportieve, vlotte sneaker
    • Aangenaam loden uitvoering

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Sportieve jonge sneaker om te genieten. Het dikke vilt is licht, warm en luchtdoorlatend dus ademend. De neuskappen zorgen voor een stabiele comfortabele vorm. De Soft-Running-zool van PU met uitneembare duo-inlegzolen zijn super flexibel en lichtgewicht.

HELVESKO Soft-Running-zool: PU-zool die na elke stap kracht geeft. Sport profiel met afrol zones. Uitneembaar duo inlegzool systeem.

Duo-inlegzolen systeem: Dubbele demping. Dubbele inlegzool voor dubbel comfort! Draag het voetbed plus de onderlaag samen voor dubbel comfort of enkel voor meer ruimte in de schoen.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10