Tapa

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 134,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 134,95 *

Levertijd enkele weken

  • 4.795.00
    • Comfortabele wintermode
    • Met warme voering

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Aangenaam zacht en warm, daarin voelen uw voeten zich thuis. De decoratief doorgestikte veterschoen is van geïmpregneerd suède en kan door de Derby-pasvorm wijd worden geopend. Geschikt voor eigen inlegzolen.

Comfortabele wintermode: Warme teddy voering maakt van deze comfortabele schoen een heerlijke voetenwarmer! Door de comfortabele Derby-pasvorm wijd te openen. de super zachte zool maakt iedere stap veerkrachtig en heeft een antislip laag.

Warme voering: winterwarme voering zorgt voor de beste warmte: met ideale temperatuur, lucht- en vochtigheidscirculatie. Uw voeten voelen altijd heerlijk warm zonder te zweten.

Derby-pasvorm: Comfortabel voor elke wreefhoogte. De chique Derby-snit is niet voor niets één van de meest geliefde pasvormen. U kunt de kenmerkende Derby-sluiting extra wijd openen, comfortabel aantrekken en deze individueel aanpassen. De hoge vetersluiting zorgt voor een goede stevige steun. Ideaal voor de hogere wreef!

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10