Norwich TEX

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 164,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 164,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.745.58
    • Schoenmode met regenbescherming
    • Geschikt voor eigen inlegzolen

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Veterschoen van zacht nappaleer met actief ademende, 100% waterdichte Sympatexmembraan. Diep uitgesneden ruimte voor de enkel, rand en tong gepolsterd. Super-Softzool van PU met uitneembaar voetbed.

Zeker lopen bij elk weertype! Door de Super-Soft-zool van PU heeft u altijd grip. Het antislip loopvlak met profiel en de geschuimde dempende laag vullen elkaar ideaal aan in de moderne twee-componenten-zool.

Perfecte bescherming! Drie lagen voor de perfecte bescherming. Waterdicht van buitenaf, van binnenuit kan vocht verdampen. Laag 1: ademend leder, laag 2: waterdicht TEX membraan, laag 3: klimaat actieve voering.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: rood
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 39, 40
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normale breedte

8.6/10