Stirling TEX

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 94,95 * € 184,95 * (48,66% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 94,95 * € 184,95 * (48,66% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.702.37
    • Luxe schoentechnologie: 100% waterdicht
    • Geschikt voor elk weertype

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Een geweldige vriend voor elk weertype. Tussen het leer en de voering zit een 100% waterdicht TEX-membraan, waardoor het vocht binnenin verdampt. Extra dempende tred door de PU-zool.

Door TEX-membraan van buitenaf waterdicht, van binnenuit kan vocht verdampen.

Perfecte bescherming! Drie lagen voor de perfecte bescherming. Waterdicht van buitenaf, van binnenuit kan vocht verdampen. Laag 1: ademend leder, laag 2: waterdicht TEX membraan, laag 3: klimaat actieve voering.

Duo-inlegzolen systeem: Dubbele demping. Dubbele inlegzool voor dubbel comfort! Draag het voetbed plus de onderlaag samen voor dubbel comfort of enkel voor meer ruimte in de schoen.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: bruin
Sortiment: Damesschoenen, Herenschoenen
Maat: 46
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10