Cindy

  • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 169,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 169,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 3.028.58
    • Weerbestendig en warm
    • En geschikt voor eigen inlegzolen

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Supercomfortabele, halfhoge schoen met gepolsterde enkelsteun. Weerbestendig leder, gevoerd met walkloden van 100% scheerwol. Lamsvacht in de voorvoet. Schokabsorberend, warm bekleed BioFit-voetbed dat door eigen inlegzolen vervangen kan worden.

Regenbescherming: Regen blijft buiten, maar het vocht van binnen kan er wel uit – het vochtafstotende leer beschikt over de beste schoentechnologie. Zo kunt u de schoen gebruiken onder alle weersomstandigheden.

Lamsvacht voering: Lamsvacht is een bijzonder zacht, behaaglijk warm materiaal met natuurlijke eigenschappen. Luxueuze wintervoering! Heerlijk zacht en ademend voor een goed voetklimaat. Een genot voor warme droge voeten! Lamsvacht beschermt tegen de koude zonder warmte op te slaan, ademt, is absorberend en verdeelt lucht en warmte voortreffelijk.

Walkloden: gebruiken we als heerlijk zacht, licht voerings materiaal. Licht voerings materiaal voor een optimale regulering van temperatuur, vochtigheid en luchtcirculatie. Van dun bij de overgangsmodellen tot behaaglijk dik in de winter! Van traditioneel scheerwol ontstaat een robuust viltweefsel met fantastische klimatologische eigenschappen: luchtdoorlatend, vochtigheids regulerend dus warm zonder zweten. Een toevoeging van polyester maakt het nog meer onverslijtbaar. Duurzaam absorberend en hygiënisch.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

BioFit-voetbed: Wereldwijd het eerste voetbed met Eco-certificaat. Schokabsorberend en klimaatregulerend. Uitneembaar voor eigen inlegzolen.

BioFit-voetbed: De perfecte schokdemper. De ontspannende relaxzool is hier ideaal aangevuld met een uitneembaar BioFit voetbed. Deze vangt harde schokken op en ontlast zo ideaal de rug en uw gewrichten.

Specificaties

Kleur: rood
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Ladysko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normale breedte

8.6/10