Latino

Kleur:

Maat:

€ 139,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 139,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 1.514.88
    • Comfortabele ruime voetvorm
    • Voor gevoelige voeten

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Als echte mocassin met veel ruimte voor de tenen met de hand genaaid, van nubuckleer met mooie matte afwerking. Solide zool van geschuimd PUR, het vilten voetbed vormt zich naar uw voet. Comfortabele ruime voetvorm. Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte leer verkleint bovendien de kans op voetwondjes. Zacht leder, aangenaam voor gevoelige voeten!

Comfortabele ruime voetvorm: Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte leer verkleint bovendien de kans op voetwondjes. Zacht leder, aangenaam voor gevoelige voeten!

Handgenaaide mocassins: Deze handgenaaide mocassins worden vervaardigd volgens de traditionele maakwijze. Een kenmerkende klassieke schoenmakerskunst! Steek voor steek handgenaaid met een speciale decoratieve handnaad waardoor ze altijd elastisch, duurzaam en decoratief blijven.

Klassieke dansko-zool: Een typische brede voetvorm en volledige platte nullijn voor natuurlijk lopen. Dempend PUR materiaal, licht en flexibel met zelfvormend voetbed.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Herenschoenen, Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
Categorie: Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10